Referenties

Referenties

Recensies door nabestaanden

– Beste hans, namens mijn moeder en de familie wil ik je heel erg bedanken voor je goede zorgen en begeleidien bij de uitvaart van mijn vader.

– Zeer professioneel en tegelijkertijd heel menselijk en vol met integriteit! Een afscheid is zwaar, maar dankzij Hans kijk ik terug op een heel mooi en puur afscheid. Bedankt!

– Het was hartverwarmend, je aandacht en belangstelling voelde heel goed. Mede daardoor hebben wij op een heel fijne manier afscheid kunnen nemen van hem, die ons zo dierbaar was….

– Wij, mijn kinderen en ik, werden met veel begrip te woord gestaan. Er werd ruimte gelaten voor persoonlijke inbreng. Piëteitsvol, met de grootste zorg en niet overhaast. Alle lof, waar ik nog vaak aan terug denk.

– Juiste balans tussen begeleiding en bescheiden aanwezigheid van de uitvaartbegeleider. Alles was wel doordacht, op de juiste momenten werd er informatie gegeven en de zorgen weggenomen.

– Geen verbeteringen, wel: ‘Blijf mens naast de mens, zoals nu, grote steun, dank daar voor.

– Ondanks het verdriet om het afscheid van mijn dierbare man, onze vader en opa, kunnen we terugzien op een waardig, respectvol, stijlvol, sereen en liefdevolle afscheidsdienst in de kerk en begrafenis. Veel dank aan de heer Hans Becker voor de fijne begeleiding.

– Hans heeft ons zo begeleid, dat hij leidend was en zorgde voor het blijven binnen de planningstijd en tegelijkertijd voelde dit niet dwingend en voelden wij alle ruimte en tijd voor onze emoties.