Over ons

Becker uitvaartbegeleiding

De aandacht voor details maakt het verschil

Een luisterend oor

Samen met u geef ik vorm aan de uitvaart. Door tussen de regels door te luisteren en het écht persoonlijk te maken. Daarbij kiest ú wat u zelf wilt doen en waarbij u mijn ondersteuning wilt.

Na het overlijden van mijn lieve echtgenote Jacqueline in 2011, voelde ik aan den lijve hoe nodig het is dat iemand je liefdevol, professioneel, integer en empathisch bijstaat wanneer je afscheid moet nemen van iemand die je dierbaar is.

Het is de aandacht voor details die het verschil maken.

Bij de nazit die rode wijn serveren waar hij zo van hield.  Haar vanuit huis naar buiten dragen door de tuin waar zij met liefde jarenlang in heeft gewerkt. Kaarsen in haar lievelingskleur plaatsen in de ruimte van de afscheidsceremonie.

Details doen ertoe. Zien wat voor iemand belangrijk is. Luisteren naar wat iemand zegt, hardop of tussen de regels. Doen wat iemand echt verder helpt. Ogenschijnlijk kleine dingen kunnen van grote waarde zijn. Aandacht voor details maakt een afscheid puur en persoonlijk. Zo wordt een afscheid een dierbare herinnering.

Rust op de dag voor de uitvaart

De dag van de uitvaart is een intense dag. Ik zorg ervoor dat alles al op de dag vóór de uitvaart is geregeld. Dat geeft veel rust, en zorgt ervoor dat mensen met aandacht en op een waardige manier afscheid kunnen nemen van de overledene.

“Woorden schieten te kort!! Zeer professioneel en tegelijkertijd heel menselijk en vol met integriteit! Een afscheid is zwaar, maar dankzij Hans kijk ik terug op een heel mooi en puur afscheid. Bedankt!”